Саниране посљедице олујног невремена: Порушено 13 стабала

Током олујног невремена које је прије два дана погодило Бању Луку, порушено је или поломљено 13 стабала дрвећа. Олујни вјетар је створио низ проблема и у вези са јавном хигијеном у виду разнесеног отпада, кеса, лишћа и ситних грана. Како је потврђено у Одјељењу за комуналне послове, сва стабла и оштећени дијелови су уклоњени, а издат је и налог предузећу „Чистоћа“ за максималан ангажман по питању уклањања отпада.

  • Уз координацију са Одјељењем комуналне полиције, Ватрогасне службе и „Чистоће“ саниране су посљедице олујног невремена након чега није било више позива од стране грађана – кажу у Одјељењу.

Уклоњена су изваљена и преломљена стабла  у Парку Петар Кочић те у улицама Олимпијских побједника, Краља Петра II Карађорђевића (2 стабла), Милана Крановића, Војводе Пере Креце (2 стабла), Бана Милосављевића, Карађорђева код полицијске станице „Лауш“, Гундулићевој, Миће Радаковића, Омладинској и Булевару Живојина Мишића.

С обзиром на то да је издат жути метеоаларм због могућих удара вјетра и обилнијих падавина за подрјучје града, све комуналне екипе су и даље у приправности.