Радионице психолошке подршке женама у трудноћи и након порођаја

Удружење грађана ЕКО ЕХО – Центар за едукацију и промоцију здравог живота, уз подршку Града Бања Лука, организује радионице психолошке подршке женама у перинаталном периоду.

Циљ пројекта “Успостављање радионица психолошке подршке женама у перинаталном периоду“, како су саопштили – јесте подизање свијести јавности о значају и учесталости поремећаја у менталном здрављу жена током трудноће и након порођаја (постпорођајна депресија, психоза и анксиозност), као и успостављање група подршке женама као мјеста гдје могу разговарати с другима који разумију шта им се дешава, као и упознати жене које су се опоравиле.

Групе ће водити стручна лица (психотерапеути, групни терапеути), а преостали термини одржавања су 29. новембар и 13. децембар у периоду од 18 до 20 часова. Сусрети ће бити одржани у конференцијској сали хотела „Тесла“ у Бањој Луци (В Козарске бригаде 25).

Све заинтересоване учеснице могу се пријавити путем и-мејл адресе: ekoehocentar@gmail.com или путем бројева телефона удружења: 065/934-770 и 065/346-570.