Прокидс фестивал од понедјељка у центру Бање Луке

Поводом предстојеће седмице дјетета (1-7. октобра), у Бањој Луци ће бити одржан тродневни фестивал за дјецу под називом “Прокидс фестивал”.

Први и једини фестивал овог типа, биће одржан од 1. до 3. октобра на платоу испред Музеја савремене умјетности Републике Српске (Крашев паркинг). Програм сва три дана почиње у 12 часова, а завршава у 20 часова.

За посјетиоце фестивала организатори су припремили богат програм, као што су, креативне радионице, мађионичари, маскоте и други аниматори, те кутак за видео игре. Такође, сваки дан од 17 часова предвиђен је музички програм, током којег ће уз пјесму и  игру малишане посљедњег дана фестивала забављати и познати дјечији влогери.

Тема фестивала је “Славимо креативност”, те је у складу с тим у понедјељак, 1.октобра у 12 часова предвиђен свечани дефиле Улицом Краља Петра I Карађорђевића, којим ће бити и отворен фестивал.

Сва понуда током трајања „Прокидс фестивала“ за малишане биће бесплатна. Организатор је агенција Маниа, уз подршку компаније Проинтер ИТСС.