Пријем за делегацију Градске организације слијепих

Градоначелник Игор Радојичић, примио је данас у Градској управи представнике Градске организације слијепих Бања Лука и њихове госте из Београда, Новог Сада и Копра, а поводом обиљежавања Видовдана – дана и славе ове организације.

-Имамо добру сарадњу са организацијама и удружењима која окупљају лица са инвалидидтетом с којим радимо на побољшању услова за њихове чланове – истакао је градоначелник.

Он је додао да Градска организација слијепих има подршку Града у реализацији својих пројеката.

-Од 2017. године заједно радимо на уклањању архитектонских баријера и прилагођавању јавног превоза лицима са инвалидитетом. Ове године радићемо на више десетака мјеста по граду која су плански бирана, и то за почетак према Клиничком центру и неким туристичким одредиштима у граду – нагласио је Радојичић.

Предсједник Градске организације слијепих Бања Лука Мирослав Мандић захвалио је градоначелнику на пријему и на досадашњој сарадњи.

-Ове године градска организација обиљежава 70 година рада и постојања. Добили смо најаву да ће градоначелник подржати нашу свечаност коју ћемо тим поводом организовати на јесен – истакао је Мандић.

Он је изразио наду да ће се добра сарадња са Градом на побољшању услова за слијепа и слобвидна лица, наставити и у будућности.