Predavanje gradonačelnika podmlatku političkih partija

Gradonačelnik Igor Radojičić, održao je danas u Banjoj Luci predavanje predstavnicima podmlatka političkih partija. Između ostalog, gradonačelnik je mladima poručio da je značajno da prođu i ovakvu vrstu obuke i komunikacije te da, u današnjem vremenu, moraju biti spremni na stalno učenje, jer se svijet munjevito mijenja.

– Ovo su dobri programi koje sprovode nevladine organizacije. Od toga kako sada nauče komunicirati tako će raditi i u sljedećim godinama i decenijama kada budu vodili ovu državu. Predstavlja mi zadovoljstvo da svoja dugogodišnja iskustva iz politike podijelim sa mladim ljudima. Moraju da prate sve oblasti života, od ekonomije i prava pa do međunarodnih odnosa. Tu su i društvene mreže i moderne tehnologije koje će biti sigurno veoma značajni faktori u budućem političkom životu – naglasio je gradonačelnik Radojičić u svom obraćanju mladima.

Inače, današnje predavanje dio je serije ovakvih obuka koje sprovodi organizacija organizacija “Kult” iz Sarajeva uz pomoć Vlade Švedske.