Нова игралишта: При крају радови на Лаушу, ускоро и у Ади

Ново дјечије игралиште на Лаушу требало би да буде стављено на располагање малишанима већ наредног мјесеца. Игралиште ће, као и прољетос отворено у овом насељу у Улици Косте Крсмановића, бити саграђено у оквиру заједничког пројекта Града и Развојног програма УН-а (УНДП).

Како су потврдили у Одјељењу за општу управу, окончани су грађевински радови на изградњи игралишта за малишане у овом насељу, на локацији у Карађорђевој број 69, у блоку стамбених објеката у близини новоизграђеног кружног тока код ресторана „Сирано“.

  • Очекујемо набавку реквизита и њихово монтирање током јануара – закључили су у одјељењу.

Истовремено, изабран је извођач грађевинских радова за ново дјечије игралиште у насељу Ада, на локацији код спортског игралишта у близини тзв. борачких зграда.

Град Бања Лука ће у сарадњи са мјештанима и фирмом „Маркет АС“ саградити дјечије игралиште у насељу Ада на локацији код спортског игралишта у близини тзв. борачких зграда.

Град ће финансирати грађевинске радове, односно уредити локацију за ту намјену. Сами мјештани су уз помоћ донатора – фирме „Маркет АС“ обезбиједили реквизите, који ће бити постављени на овом игралишту.

 Лауш: Припремљен терен за монтажу реквизита

Лауш: Припремљен терен за монтажу реквизита