На јавном увиду нацрт РП саобраћајног чворишта код Кастела

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је нацрт Регулационог плана за саобраћајно чвориште код Кастела изложен на јавни увид од 29. јуна до 29. јула 2020. године.

Нацртом Плана обухваћен је простор између: Булевара цара Душана, улица Војводе Момчила, Браће Мажар и мајке Марије, Краља Петра I Карађорђевића, Здравка Челара, Теодора Колокотрониса, Патре, ријеке Врбас, Мачванске улице, Царице Милице, Булевара војводе Степе Степановића, сјеверне границе комплекса Универзитета у Бањој Луци (до улице Мајке Југовића), Слободана Кокановића, Милана Ракића, Горана Радуловића Бимбе  и Тржничке улице, укупне површине 23,28 хектара и изложен је на јавни увид у просторијама предузећа „Урбис центар“ Бања Лука – Булевар војводе Степе Степановића број 101а, у просторијама Градске управе и у просторијама мјесних заједница Центар 1, Булевар и Обилићево 1, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова.  Нацрт плана објављен је и на овој интернет страници.

За вријеме јавног увида, све до 29. јула 2020. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен, или их доставити, у форми дописа, Градској управи – Одјељењу за просторно уређење.