Изграђено ново дјечије игралиште у Лазареву уз помоћ компаније „Меридиан“

Градоначелник Игор Радојичић и директор превозничке компаније „Мердиан“ Анђелко Шобот, свечано су данас отворили ново дјечије игралиште у насељу Лазарево, у дворишту школе „ Борислав Станковић“.

Нови простор за забаву малишана изградила је домаћа компанија „Мердиан“, у оквиру велике акције Градске управе изградње дјечијих игралишта у граду.

Градоначелник Радојичић изјавио је да је ово већ 18. игралиште, које је у посљедњих годину и по изграђено у сарадњи са друштвено одговорним компанијама. Он се захвалио „Меридијану“, као успјешној домаћој компанији која се придружила акцији и малишанима у Лазареву подарила нови простор за игру.

– До краја ове године, требало би да буде изграђено још неколико нових игралишта, у оквиру ове акције, и то на Старчевици, Новој вароши и Лаушу – рекао је Радојичић.

Вриједност новог игралишта је око 30.000 КМ, а како каже директор „Мердијана“ Анђелко Шобот поносни су што су дио акције на побољшању услова живота за дјецу.

– Управа наше компаније са задовољством је прихватила иницијативу Градске управе  за изградњу дјечијих игралишта. Надам се да ће дјеца радо користити ово игралиште, а „Мердиан“ ће и даље учествовати у сличним, друштвено одговорним акцијама – казао је Шобот.