Избор најбољих спортиста града

Свечана манифестација избора најбољих спортиста и спортских организација града Бање Луке за 2017. годину заказана је за 9. фебруар 2018. године у 19.00 часова у Спортској дворани Борик.  До тада, стручни жири ће имати још најмање двије сједнице на којима ће бити изабрани најбољи у свих осам категорија и у категорији “Животно дјело“.

На јавни позив за избор најбољих спортиста и спортских организација за 2017. годину пристигла је 51 пријава за свих осам категорија и четири пријаве за категорију “Животно дјело“, саопштено је након јучерашње сједнице стручног жирија овог избора, којег је именовао Савјет за младе и спорт Скупштине града Бања Лука.

Драган Бањац, начелник Одјељења за образовање, здравство, омладину и спорт је истакао да је сједница протекла у радној атмосфери са доста приједлога и конструкривног разговора. Такође, потврдио је да је стручна служба Одјељења припремила сву потребну документацију за чланове жирија и да се у складу са критеријумима, до сљедеће сједнице, треба извршити бодовање пристиглих пријава.