Грађанска патрола: Највише пријава за кварове на јавној расвјети

У протеклом периоду, наши суграђани су путем апликације „Грађанска патрола“ највише пријављивали кварове на јавној расвјети, запуштене плацеве који су зарасли у коров, те непокошенe зелене површине.

– Грађани су се жалили да не ради расвјета у дијеловима улица Браће Југовића, Слободана Кустурића, Тихомира Дамјановића (на дјећијем игралишту), Јарослава Плецитија, Књаза Милоша, Јована Бијелића, Милоша Обилића, те на мосту код Инцела. Све примједбе грађабна смо примили и издали налог за поправак јавне расвјете – кажу у Одјељењу за комуналне послове.

Истовремено, издат је налог за кошење траве у улицама Срђе Злопоглеђе и Симе Миљуша, што је убрзо, по пријави, и учињено. По дојави грађана путем „Грађанске патроле“ одмах је наложено предузећу „Чистоћа“ да покупуи заостали отпад поред контејнера у Улици Триве Амелице, те да се замијени неисправан контејнер у Улици Ђуре Јакшића.

Савјесни грађани су дојавили и да је пукла канализациона цијев у Улици Марка Краљевића у близини дјечијег игралишта, а надлежно одјељење је одамaх издало налог да се овај квар санира.