Ако имате окућницу: Пријавите се и добијте бесплатан сјеменски пакет

Како би ублажили економске посљедице епидемиолошке кризе, Центар за развој пољопривреде и села позива све наше суграђане да засаде својe окућнице, а они ће им потпуно бесплатно омогућити сјеменске пакете.

Према постављеним условима, потребно је имати расположиву обрадиву површину од најмање 500 квадратних метара (пакет је довољан да подмири садњу поврћа до те површине). У сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, обезбјеђено је 450 пакета за садњу који садрже вјештачко ђубриво, сјемена и расад основних повртарских култура.

Сви заинтересовани се могу јавити на бројеве телефона Центра: 051/ 433-623, 051/433-622, 051-433-621 и 051/433-636 или путем електроснке поште на адресу: info@crusbl.org.

Категорије које имају приоитет при избору су: вишечлане породице, самохрани родитељи, особе које су изгубиле посао, материјално необезбијеђена домаћинства која немају редовна примања, примаоци социјалне помоћи и слично. Комерцијална газдинства не могу аплицирати за ове пакете.

Сви заинтересовани могу се пријавити на наведене телефоне најкасније до сриједе, 1. априла.

 Фото илустрација

Фото илустрација