Igor Radojičić

Home / Igor Radojičić

Igor Radojičić

Gradonačelnik

Poštovani sugrađani,

pred vama je nova, redizajnirana verzija veb stranice grada Banja Luka, izrađena sa namjerom da našim građanima pruži sadržajnije informacije o svim dešavanjima na području grada, ali servisima koje nudi sama Gradska uprava.

Uvjeren sam da će ovaj kanal komunikacije biti koristan izvor informacija za sve one koji naš grad tek treba da posjete, privatno, poslovno, a nadam se, sve više i turistički. Ova internet prezentacija namijenjena je građanima, preduzetnicima, investitorima, gostima koji dolaze u naš grad, kao i svima koji žele znati više o gradu na Vrbasu.

Banja Luka će se, vjerujem, i budućnosti nastaviti da razvija kao otvoren i prijateljski grad, u nastojanju da izraste u svojevrstan regionalni centar sa fokusom na razvoju privrede i preduzetništva. Sa svojom veličinom, nastanjenošću i geografskom položaju, naš grad može biti sredina u kojem će sve generacije imati dobre uslove za život, napredak i prosperitet. Za ostvarenje planiranog, neophodni su jasan cilj, realan pristup, posvećenost, energija i vrijeme.

Upravo zato, otvoren sam za sva vaša pitanja i inicijative koje možete slati putem ove internet stranice. Biće mi veoma važna vaša reakcija na naš novi projekat, poruku ili promjenu koju je potrebno provesti, jer život je tok, a bez kretanja i novih ideja nema napretka. Otvoreni smo za saradnju, jer je ovo uprava koja će, prije svega, slijediti potrebe svih stanovnika grada, ali i onih koji žele da investiraju i posluju u Banjoj Luci. Korektan i pošten odnos donijeće nam nov kvalitet, a našem gradu novu energiju, koja će nam pomoći na putu razvoja.

Društvene mreže