Игор Радојичић

Home / Игор Радојичић

Игор Радојичић

Градоначелник

Поштовани суграђани,

пред вама је нова, редизајнирана верзија веб странице града Бања Лука, израђена са намјером да нашим грађанима пружи садржајније информације о свим дешавањима на подручју града, али сервисима које нуди сама Градска управа.

Увјерен сам да ће овај канал комуникације бити користан извор информација за све оне који наш град тек треба да посјете, приватно, пословно, а надам се, све више и туристички. Ова интернет презентација намијењена је грађанима, предузетницима, инвеститорима, гостима који долазе у наш град, као и свима који желе знати више о граду на Врбасу.

Бања Лука ће се, вјерујем, и будућности наставити да развија као отворен и пријатељски град, у настојању да израсте у својеврстан регионални центар са фокусом на развоју привреде и предузетништва. Са својом величином, настањеношћу и географском положају, наш град може бити средина у којем ће све генерације имати добре услове за живот, напредак и просперитет. За остварење планираног, неопходни су јасан циљ, реалан приступ, посвећеност, енергија и вријеме.

Управо зато, отворен сам за сва ваша питања и иницијативе које можете слати путем ове интернет странице. Биће ми веома важна ваша реакција на наш нови пројекат, поруку или промјену коју је потребно провести, јер живот је ток, а без кретања и нових идеја нема напретка. Отворени смо за сарадњу, јер је ово управа која ће, прије свега, слиједити потребе свих становника града, али и оних који желе да инвестирају и послују у Бањој Луци. Коректан и поштен однос донијеће нам нов квалитет, а нашем граду нову енергију, која ће нам помоћи на путу развоја.

Друштвене мреже