• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Препоручујемо

У случају опасности позовите
Центар за обавјештавање
121


Контакт

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ОПШТУ УПРАВУ
Одсјек за управне послове и грађанска стања

Шеф одсјека:
Диана Џаја-Јокић
Телефон:
051/244-524
e-mail:
diana.dz.jokic@banjaluka.rs.ba

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Сервисне информације / Саобраћај (измјене)
Саобраћај (измјене) PDF верзија   Верзија за штампу

Обустава саобраћаја у Улици Вељка Млађеновића до 26. фебруара 2016. године
Због  изградње и модернизације саобраћајнице, обустава саобраћаја у Улици Вељка Млађеновића биће продужена до 26. фебруара 2016. године – наведено је из Одсјека за саобраћај.
Иначе, саобраћај је на дијелу наведене улице, од скретања код Градског олимпијског базена до моста преко ријеке Врбања за насеље Чесма, обустављен од 22. октобра када су почели радови.
Извођач радова је предузеће „Козарапутеви“, а за вријеме обуставе саобраћаја постављена је привремена саобраћајна сигнализација.
Моле се возачи и становништво за стрпљење и разумјевање због отежаног одвијања саобраћаја.

Промјена трасе линија јавног градског превоза
Због почетка реализације пројекта реконструкције и опремања централног медицинског блока Универзитетске болнице клинички центар Бања Лука, од 2. фебруара 2015. године, промијењене су трасе на сљедећим линијама јавног градског превоза: број 1 Мађир – Ортопедија – Нова болница, број 17 Обилићево – Нова болница и број 17А Старчевица – Нова болница.
Измјене ће бити обављене на начин да аутобуси на наведеним линијама више неће пролазити кроз круг УБКЦ Бања Лука, већ ће из смјера центра, умјесто Улицом 12 беба, саобраћати Улицом Јована Рашковића право до станице „Видик“, и у повратку истом трасом обрнутим редослиједом. 
За вријеме трајања оваквог режима саобраћаја  улаз/излаз путника биће на новом аутобуском стајалишту, након скретања за УБКЦ Бања Лука.
Сви досадашњи поласци на наведеним линијама остају и даље на снази, односно нема промјена у редовима вожње.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008