• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Посјета Удружењу "Дјеца свјетлости"
Посјета Удружењу "Дјеца свјетлости" PDF верзија   Верзија за штампу

Вршилац дужности начелника Одјељења за културу, туризам и социјалну политику Наталија Тривић, посјетила је данас Удружење за помоћ лицима са аутизмом „Дјеца свјетлости“, које тренутно реализује радионице израде украсних предмета за одрасла лица из аутистичног спектра.
Како је истакла Тривићева, ово је један од пројеката који Град Бања Лука суфинансира путем јавног позива, а који је дио активности Удружења под називом „Креативне радионице, радионице рециклаже и и третмански рад за лица из аутистичног спектра“.


-Осим подршке овом пројекту, Град Бања Лука у 2017. години суфинансира још 14 пројеката који су комисијски оцијењени за изразито квалитетне, а које развијају и унапређују услугу коју пружају својим корисницима - нагласила је она.

Како су истакли у удружењу - радионице и третмански рад намијењени су за одрасла лица – кориснике Дневног центра и дјецу из аутистичног спектра предшколског и основношколског узраста. Реализују се у периоду од септембра до краја децембра 2017. године.

Била је ово прилика и да представници Града упознају представнике Удружења „Дјеца свјетлости“ о предстојећим активностима Одјељења за културу, туризам и социјалну политику, а који се односе на проширене социјалне услуге корисницима за боље функционисање дневних центара на подручју града.

 

 

Градска управа града Бањa Лукa © 2008