• slideshow_2
  • slideshow_3
  • slideshow_4

Корисник

Нисте регистровани?

Почетна страна / Вијести / Потписан споразум у оквиру реализације пројекта за образовање одраслих
Потписан споразум у оквиру реализације пројекта за образовање одраслих PDF верзија   Верзија за штампу

У склопу пројекта под називом „Развој, мултипликација и умрежавање за општи модел образовања одраслих за производњу намјештаја и архитектуру“, Градска развојна агенција и Установа за стручно усавршавање одраслих WМТА, која је партнер за Републику Српску за овај пројекат, потписали су данас Споразум о пословно-техничкој сарадњи.

Споразум су у просторијама Градске развојне агенције, потписали директор агенције Марио Милановић и директор  WМТА Зоран Вуковић.

Овај пројекат  нуди оспособљавање за 50 незапослених, праксу за 60 ученика или студената, девет програма оспособљавања, софтвере за пројектовање за образовне установе. Поменути пројекат подржава Влада Швајцарске и Републичка агенција за развој МСП-а кроз Програм Прилика Плус.

Градска развојна агенција и Установа за стручно усавршавање одраслих WМТА  споразумом су дефинисали подручје и циљеве сарадње.

Директор Градске развојне агенције Марио Милановић, рекао је да ће се сарадња одвијати путем размјене информација и искуства, заједничке реализације пројеката и других облика сарадње који представљају узајамне циљеве и интересе.

Потписнице споразума су се договориле да техничку сарадњу спроведу у областима  образовања кадрова према планираним активностима које узајамно договоре Градска развојна агенција и WМТА као и израду модула обука, планова и програма за обучавање одраслих.

Градска управа града Бањa Лукa © 2008