Preliminarna rang-lista korisnika stanova za izbjegla i raseljena lica

Prvostepena komisija za odabir korisnika stambenih jedinica u višestambenim zgradama izgrađenim u okviru Regionalnog stambenog programa Pod-projekta BHZ sačinila je preliminarnu rang-listu korisnika. Riječ je o 48 stanova u tri stambene zgrade u naselju Kuljani, čija je gradnja u toku i koji su namijenjeni za smještaj izbjeglih i raseljenih lica sa područja Federacije BiH i Hrvatske.

Preliminarna rang-lista biće objavljena na oglasnoj tabli u prizemlju zgrade Gradske uprave od 25. decembra do 10. januara 2019. godine, a može se pogledati i ovdje.

Prigovori na listu mogu se podnijeti Drugostepenoj komisiji u roku od 15 dana od dana objavljivanja liste na oglasnoj tabli. Prigovor se podnosi putem Prvostepene komisije i dostavlja se  na protokol Gradske uprave (Prijemna kancelarija) svakim radnim danom od 8 do 15 časova ili poštom na adresu: Grad Banja Luka, Trg srpskih vladara broj 1, 78000 Banja Luka sa naznakom „Prigovor na Odluku o utvrđivanju Preliminarne liste korisnika Pod-projekta BHZ“.