Још неколико дана за пријаве за бесплатан превоз на фестивал „Еxit“

Остало је још неколико дана за пријаву суграђана за бесплатан превоз на „Еxит“ у Нови Сад, у органзацији Града Бања Лука.

Град ће организовати бесплатан превоз на овај највећи музички фестивал у региону и један од најпознатијих у Европи, који ће бити одржан од 4. до 7. јула у Новом Саду. Бесплатно путовање ће бити организовано за грађане који већ посједују улазнице за фестивал, а Град Бања Лука је обезбиједио 10 аутобуса који ће учеснике овог фестивала превозити до Новог Сада и назад.

Заинтересовани, који желе путовати на „Еxит“ у Нови Сад, морају испунити сљедеће услове:

  • да имају мјесто пребивалишта на подручју Бање Луке;
  • посједовање улазница за „Еxит“ фестивал које је потребно доставити на увид приликом доласка у просторије Градске управе и потписивања изјаве о одговорности;
  • потписана изјава одговорности припремљена од стране Града Бање Луке, која се потписује у канцеларији 130 Градске управе.

Приликом пријаве обавезно је доставити сљедеће податке:

  • име и презиме;
  • адресу пребивалишта;
  • контакт – електронска пошта и телефон;
  • за које дане посједује улазнице.

Пријава за путовање се обавља искључиво путем електронске поште и то на адресу javnost@banjaluka.rs.ba

Све додатне информације могу се добити путем телефона број 051 244 579.

Након што обаве пријаву, сви учесници путовања су дужни да дођу у канцеларију 130 Градске управе гдје ће потписати изјаву о одговорности која је један од услова за путовање, те донијети улазнице на увид. Изјава о одговорности се може потписати сваким радним даном од 9.00 до 15.00 часова.

Предност приликом попуњавања мјеста за путовање имаће они који посједују улазнице за сва четитри дана „Еxит“ фестивала.

О тачним терминим путовања у Нови Сад и повратка у Бању Луку, сви учесници ће бити обавијештени по окончању процеса пријављивања, и то путем интернет и фејсбук страница Града Бање Луке.