Јавни позив за РП Шарговац 1

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града, одржаној 24 и 25. јуна 2020. године, донесена одлука о изради измјене дијела Регулационог плана стамбеног насеља „Шарговац 1“.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор уз магистрални пут М4, а односи се на  к.ч. 145/9, к.о. Новаковићи (н.п.), у укупној површини од 0,17 ха и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Шарговац, петнаест дана од дана објављивања. Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно Одјељење за просторно уређење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бање Луке– Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до 8. октобра 2020.године.