Утврђен програм „Ћевап феста“: Загарантовани најбољи ћевапи и сјајан провод

Најбољи бањалучки ћевапи и богат забавни програм очекују све оне који од 31. маја до 2. јуна посјете Трећи „Ћевап фест“, један од најпосјећенијих гастро фестивала у БиХ.

На овогодишњем „Ћевап фесту“ учествоваће 10 роштиљница, које ће надалеко познате бањалучке ћевапе продавати по популарним цијенама, и то велику порцију за четири и малу за двије КМ.

Манифестација почиње у петак, 31. маја, са почетком од 15 часова, на паркингу код Музеја савремене умјетности РС. Већ први дан, све до 21 час, посјетиоце ће забављати локални бендови – „Инфинити бенд“ и „Распашој“.

Другог дана,у суботу, 1. јуна – програм почиње у подне, наступом дјечијих ансамбала из културно-умјетничких друштава: „Свети Сава“, „Пелагић“ и „Веселин Маслеша“, те ученика Музичке школе. За добру атмосферу у поподневним часовима, побринуће се стенд ап комичар Мирослав Ђорђевић, један од најпознатијих српских комичара. У музичком дијелу програма, наступиће популарни хор позоришта „Јазавац“, након којих ће посјетиоце забављати Градски тамбурашки оркестар.
Круна вечери резервисана је за „Нервозни поштар“, култни бенд који је посљедњи пут у Бањој Луци наступио прије готово три деценије. Наступ популараних „поштара“ предвиђен је за 21 час.

Овогодишња манифестација посвећена бањалучком ћевапу завршава у недјељу, 2. јуна, у 17 часова. Комплетан програм погледајте овдје.

Ову манифестацију организују Градска управа и Туристичка организација, с циљем популаризације бањалучког ћевапа, аутохтоне делиције нашег града. Догађај су помогли и бројни спонзори, предвођени Кока колом, Бањалучком пиваром, Млијекопродуктом и Витинком.

Први фестивал бањалучког ћевапа, одржан у јануару прошле године, привукао је више од 10.000 посјетилаца, међу њима и велики број посјетилаца из земаља региона.