Уз нову апликацију лакше до садржаја из програма Банског двора

У Банском двору данас је представљена бесплатна андроид апликација „Бански двор“ путем које ће сви заинтересовани грађани убудуће моћи пратити најаве свих културних дешавања у Банском двору.

– Бесплатна андроид апликација представља поклон софтверске компаније „Сodecentrik“ Банском двору и свима онима који воле културу и умјетност. Апликација је прегледна, једноставна и пружа суштинске информације у вези са музичким, књижевним и ликовним програмима Банског двора. Сви заинтересовани могу је лако пронаћи и без проблема преузети у Гугл плеј продавници – рекао је Младен Матовић, директор Културног центра Бански двор.

Представник компаније „Codecentrik“  Драган Јовић истакао је да су при изради апликације били фокусирани на лакоћу уоптребе саме апликације, те да репертоар и најаве догађаја у Банском двору буду довољно видљиви и презентни. Јовић је додао да ће за све значајније догађаје у продукцији Банског двора корисници  добијати обавјештења као препоруку за догађај, а поред тога, апликација садржи још неке опције и могућности који ће у значајној мјери олакшати праћење свих програмских садржаја.