Спортски викенд – одбојка, фудбал, кошарка, стони тенис

Након пласмана у финале Купа БиХ чиме је остварен највећи клупски успјех,  Борчеви одбојкаши се поново враћају обавезама у Премијер лиги БиХ и мечевима четвртфинала плеј-офа против екипе Какња, коју су надиграли у полуфиналу Купа. Четвртфинална фаза доигравања за шампиона БиХ игра се на двије добијене утакмице, а у првој је домаћин Борац. Домаћин другог и евентуалног трећег меча биће Какањ. Утакмица Борац – Какањ биће одиграна у СД Борик, у суботу 17. марта, са почетком у 18.00 часова.

Фудбалере Крупе очекује ново првенствено искушење у Лиги за првака. У госте им долази екипа Широког Бријега. Утакмица Крупа – Широки биће одиграна у суботу од 15.00 часова, на стадиону у Крупи на Врбасу.

Кошаркаши Борца настављају такмичење у Првој лиги РС. У оквиру 20. кола дочекују Варду из Вишеграда. Иако су осигурали наступ у плеј-офу за шампиона Републике Српске, кошаркаши Борца и у овој утакмици јуре побједу у борби за друго мјесто и бољу стартну позицију у плеј-офу. Утакмица Борац – Варда на програму је у недјељу 18. марта, са почетком у 19.00 часова, у СД Борик.

Најављујемо и мечене Премијер лиге БиХ у стоном тенису, у недјељу 18. марта у СД Обилићево: Бања Лука – Алаџа Сарајево (11.00) и Бања Лука – СТК Хашим Спахић Илијаш (15.00).