Санација улица Франца Шуберта и Милана Бранковића

У оквиру инвестиционог одржавања градских саобраћајница, у току су радови на санацији коловоза у огранку Улице Франца Шуберта и у дијелу Улице Милана Бранковића.

Према подацима Одјељења за саобраћај и путеве, радови су изведени и у Улици Благоја Паровића, а у току је обнављање асфалтног коловоза на дијеловима градских саобраћајница у улицама Млађе Ћусића и Милана Бранковића. У складу са динамиком извођења радова, у плану је санација коловоза и у сљедећим улицама: Краља Петра I Карађорђевића, Триве Амелице, Илије Гарашанина (код Дома здравља), Српских рудара, Карађорђевој (тротоари), Царице Милице (тротоари), Крфској, Давида Штрпца, Стевана Булајића, Грчкој и Ивана Фрање Јукића.

Када су у питању приградске и сеоске мјесне заједнице, током ове седмице изводи се санација  коловоза на подручју насеља Борковићи, Бочац, Стричићи и Пријечани.

У оквиру реконструкције локалних и некатегорисаних путева изведени су радови на сљедећим путним правцима: Сарачица – црква Бранковац, Бојанића млин – Јањетовићи, школа Мелина – Горњи Мајсторовићи, школа Обровац – Ђурђевићи, Алин гај – Дебељаци, Козјерац – Милосавићи, Кадина вода – Врањеши – Масларићи, Шеве – Зовик, Пријечани – 9. јануар, пут за Старе Грбиће, пут за Дурбића брдо, Грабовац – Ковачевићи – Вукелићи – Сарачица, Регоде – Стојчићи, Чокорска поља – Кременовићи, огранак пута Шумари – Горња Пискавица, Ново насеље – Топићи, а тренутно се изводе радови на реконструкцији коловоза и изградњи тротоара у центру Пискавице.

 Фото: архива

Фото: архива