Расписан јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана

Град Бања Лука је расписао јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана за суфинансирање из буџета Града у 2018. години. Позив се односи на пројекте из области унапређења квалитета живота лица треће животне доби и жена у Бањој Луци.

Пројекте би требало реализовати на подручју града Бање Луке до краја 2018. године, а висина средстава која се могу додијелити по пројекту изоси од 1.000 до 8.000 КМ. Удружење може пријавити само један пројекат на јавни позив.

– Град Бања Лука је спреман да подржи пројекте који су намијењени лицима треће животне доби и популацији жена, како кроз овај јавни позив тако и посебне програме који су у припреми са организацијама цивилног друштва. Сматрамо да је, поред директне подршке пројектима, веома важно да разумијемо потребе циљних група наших грађана на начин да им обезбиједимо квалитетнији живот у заједници – рекла је начелник Одјељења за културу, туризам и социјалну политику Наталија Тривић.

Пријаве на јавни позив, са документацијом, потребно је доставити Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику путем Пријемне канцеларије Градске управе, канцеларија 14, или  путем поште – препоручено, на адресу: Град Бања Лука, Градска управа, Одјељење за културу, туризам и социјалну политику, Трг српских владара 1, 78 000 Бања Лука.

Јавни позив је отворен до 8. августа 2018. године.

Детаљније о јавном позиву можете погледати овдје.