Радојичић са представницима Фондације „Фридрих Еберт“

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, разговарао је данас у Градској управи са са представницима Фондације „Фридрих Еберт“. У отвореном и пријатељском разговору, Радојичић је упознао госте о важним пројектима који се тренутно реализују у Бањој Луци, са посебним акцентом на кандидатуру нашег града за Европску престоницу културе 2024. године.

– Констатовали смо да постоји добра сарадња између Фондације „Фридрих Еберт“ и Града. Нема разлога да тако и не наставимо у будућности, а Град Бања Лука је отворен за сваку врсту сарадње у различитим областима – рекао је Радојичић.

Радојичић је пожелио много успјеха у даљем раду одлазећем директору Фондације Маријусу Милеру Хениху, те пожелио срдачну добродошлицу новом директору Петеру Хурелбринку.

Фондација „Фридрих Еберт“ залаже се за кооперативни дијалог између особа које носе политичку одговорност и цивилног друштва. Уз помоћ локалних, регионалних и државних партнера, а ова фондација у Босни и Херцеговини организује радионице, семинаре, предавања и интернационалне конференције.