Пројекат ReLOaD: Тренинг за организације пред предстојећи јавни позив

Пројекат „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану“ (ReLOaD) у сарадњи са Градом Бања Лука објављује позив за организације цивилног друштва за учествовање на тродневном тренингу: “Управљање пројектним циклусом (PCM)”, који ће бити одржан од 29. до 31. маја.

Тренинг се реализује као подршка процесу провођења јавног позива за организације цивилног друштва/невладине организације за предају приједлога пројеката за финансирање, који ће бити објављен 27. маја.

Циљ тренинга је пружити представницима организација цивилног друштва додатна знања о управљању пројектним циклусом како би се могли са квалитетно осмишљеним и написаним пројектним приједлозима пријавити на горе наведени јавни позив али и на позиве других, домаћих и међународних донатора.

Крајњи рок за пријаву на тренинг је 28. мај, до 12 часова, на email адресу: lana.matic@banjaluka.rs.ba уз назнаку: За учешће на тренингу „Управљање пројектним циклусом”. Пријављене организације цивилног друштва ће бити контактиране 28. маја 2019. године након 14 часова, када ће им бити достављен дневни ред тренинга и мјесто одржавања истог.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (UNDP).