Просторо уређење: Позив за достављање приједлога

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука одржаној 10. арпила 2019. године донесена Одлука о измјени дијела Регулациoног плана за простор Регионалног центра у Бањој Луци (Сл.гл. Града Бањалука број  13/19 ).

Измјеном Плана ће бити обухваћен простор на углу улица Бранка Грбчића и Средњошколске, а односи се на земљиште означено као к.ч. 335/8, 337/7, 337/13 и 338/1 к.о. Бања Лука 6 ( н.п. ), у укупној површини од 0,29 хектара  и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама Мјесне заједнице Лазарево 2, 15 дана од дана објављивања. Обухват Плана објављен је и на овој интернет страници.

Из одјељења позивају заинтересована лица, власници некретнина, корисници простора и учесници у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи– Одјељењу за просторно уређење у форми дописа до 5. јула 2019. године.