Промовисан новогодишњи програм у Београду

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић позвао је данас Београђане да предстојеће новогодишње празнике проведу у Бањој Луци, најљепшем граду у региону, који је спремио сјајан програм за нову годину.

Током данашње промоције у Београду, Радојичић је указао да је Град, у сарадњи са спонзорима, припремио најсадржајни програм за новогодишње празнике, у оквиру концепта који траје три године.

Како је истакао, Бањалучане и све госте очеукују тродневни концерти са регионалним звијездама, тако да ће већ 30. децембра на Тргу Крајине бити одржан концерт Марије Шерифовић.

-У нову, 2020. годину ући ћемо са Црвеном јабуком и Јеленом Томашевић, а 1. јануара нове године туристе и домаће госте забављаће Александра Пријовић – навео је Радојичић.

Он је истакао да је Бања Лука у средишту региона, тако да код нас долазе гости и из Србије, Словеније, Хрватске и Македоније, тако да су и извођачи новогодишњих концерата регионалне звијезде, познате на музичкој сцени.

-Бања Лука ће, уз тродневне концерте, за новогодишње празнике имати и пригодни, туристички садржај на Тргу Крајине, назван „Зимска варош“. Такође, 31. децембра, током дана, за најмлађе биће организован дочек Дјечије нове године. Наши угоститељи, хотелијери и трговци се спремају за новогодишње дане и дочек великог броја гостију – закључио је Радојичић.

Јелена Томашевић, која је присуствовала данашњој промоцији у Београду, рекла је да је увијек радо долазила на концерте у Бању Луку, гдје је увијек сјајна атмосфера.

-Тако да сам са љубављу прихватила и позив да наступим на Тргу Крајине у новогодишњој ноћи – казала је Јелена, која је најавила да ће уз своје, пјевати и пјесме које воли приватно.

Сјајну атмосферу у Бањој Луци на дочеку 2020. године, најавио је и Дражен Жерић Жера који је позвао све да им се придруже ту ноћ у граду на Врбасу.

-Бања Лука је позната по широкој души, доброј кухињи и лијепим дружењима и даћемо све од себе да у Нову годину уђемо весели и да нам буде одличан провод – рекао је фронтмен „Црвене јабуке“.

Радост што ће за новогодишње празнике наступити у Бањој Луци изразила је и Александра Пријовић, која је позвала све да 1. јануара дођу на њен концерт на Трг Крајине.