Пријавите најљепше двориште и освојите вриједне награде!

Још само два дана дијели нас до закључења такмичења за најуређеније кутке, у оквиру  акције Градске управе са већ „пунољетном“ традицијом. Пријаве за акцију „Бирамо најуређеније“ у којој се већ 18. годину заредом бирају најуређенија дворишта и балкони, могу се доставити до петка, 5. јуна.

Усљед епидемије, правила конкурса су измијењена у односу на раније године, те се  пријаве могу доставити искључиво „онлајн“. Према новим пропозицијама, наши суграђани, који желе да се такмиче, потребно је да на адресу електронске поште: javnost@banjaluka.rs.ba пошаљу пријаву која мора да садржава назив лица/организације које се пријављује, адресу и контакт телефон, те 10 одабраних фотографија свог дворишта, круга или балкона.

Такмичење је организовано у четири категорије – најуређеније приватно двориште, најуређеније двориште стамбених зграда, најуређенији круг пословних субјеката, организација и јавних установа, те најуређенији балкон. По закључењу пријава, односно 5. јуна ове године, специјализована комисија Градске управе, који чине стручњаци за хортикултуру, одабраће пет најуређенијих дворишта, а побједнике ће изабрати сами грађани – гласањем путем официјелне фејсбук странице Града Бање Луке.