Почела обнова друштвеног дома у Пискавици

У оквиру обнове друштвених домова на градском и приградском подручју, данас је у Пискавици почела обнова дома, који би, за три мјесеца, требало да буде у потпуно новом руху.

Градоначелник Игор Радојичић, који је присуствовао почетку обнове, нагласио је да је програм обнове и изградње друштвених домова започет 2017. године, са циљем да добијемо мјеста за окупљање грађана са много бољим условима.

  • Овдје у Пискавици ће се радити на обнови крова, кровишта, те замјени цријепа и спољашње столарије. Вриједност радова је око 80.000 КМ. Сљедећи дом који ћемо обновити биће онај у Залужанима, у току су радови на Петрићевцу и Лаушу, а након тога слиједи Сарачица. Такође, радимо пројекат новог дома у Горњој Пискавици и дома на Крчмарицама – рекао је Радојичић.

Секретар Културно-умјетничког друштва „Пискавица“ Мирко Арамбашић, очекује да ће већ на прољеће имати много боље услове за рад.

  • Надам да ће рокови бити испоштовани и да ћемо већ од прољећа на располагању имати много боље услове за рад нашег друштва – закључио је Арамбашић.

Извођач радова је предузеће „Међугорје“, а рок за завршетак радова је 90 дана.