Позив на радионице у Привредној комори РС

Одјељење за локални економски развој и стратешко планирање обавјештава све заинтересоване да ће Привредна комора Републике Српске организовати радионице о темама „Корпоративна друштвена одговорност и социјални стандарди“ (20. априла у 10 часова) и „Дигитализација – основни принципи и реалне шансе за развој привреде“ (26. априла у 13 часова). Радионице ће бити одржане у Привредној комори РС, а учешће је бесплатно.

Када је ријеч о радионици „Корпоративна друштвена одговорност и социјални стандарди“ – циљ је упознавање са захтјевима социјалних стандарда и правила корпоративне друштвене одговорности. Пријаве је потребно послати до 18. априла на адресу електронске поште: jelenadj@komorars.ba

Радионица „Дигитализација – основни принципи и реалне шансе за развој привреде“, намијењена је представницима ИТ сектора, предузећа из области телекомуникација, развојним агенцијама и представницима локалних заједница.

Представљајући примјере из праксе развијених земаља дискутоваће се о развоју дигитализације, старт-ап револуцији, те о потребним вјештинама у приватном и јавном сектору, као и о шансама за развој привреде.

Присуство је потребно потврдити до 23. априла на и-мејл: nikolinad@komorars.ba