Позив за достављање података о реализованим страним улагањима

Објављен је позив за достављање података о реализованим страним улагањима у 2017. години на територији града Бања Лука.

Позив је упућеним пословним субјектима у својини страног улагача који имају регистровано сједиште на територији Града Бања Лука, да доставе податке о износима реализованих страних улагања за претходну годину, а у складу са Законом о страним улагањима.

Како је наведено у позиву, градоначелник је дужан да Министарству за економске односе и регионалну сарадњу РС, достави податке о реализованим страним улагањима на подручју територије града Бања Лука, најкасније до краја априла текуће године за претходну годину.

Министарство за економске односе и регионалну сарадњу ће поднијети годишњи извјештај Влади Републике Српске о реализацији страних улагања у Републици Српској за претходну годину.

Подаци прикупљени о реализацији страних улагања ће се користити само у статистичке сврхе, а остали подаци могу се користити искључиво за потребе надлежних органа Града Бања Лука или Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и исти се неће објављивати.

Рок за подношење пријава је 20. април 2018. године, путем поште на адресу: Градска управа Града Бања Лука, Трг српских владара 1, 78 000 Бања Лука, са назнаком: Позив за пријаву реализованих страних улагања за 2017. годину или електронском поштом на адресу: razvoj@banjaluka.rs.ba.

Позив и Образац за пријаву реализованих страних улагања за 2017. годину могу се преузети у наставку.

Позив

Погледај

Образац

Преузми