Подршка из буџета: Позив удружењима од интереса за заштиту и спасавање

Град Бања Лука  расписао је данас Јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана од интереса за заштиту и спасавање града Бања Лука, усљед појаве природних и других несрећа, за суфинансирање из буџета.

Пројекти треба да се односе на сљедеће дјелатности: набавку и одржавање личне и заштитне опреме; стручно оспособљавање и усавршавање ради спровођења мјера заштите и спасавања (семинари, научни скупови и сл); организовање вјежби и набавку специфичне опреме и реквизита.

Висина средстава која се могу додијелити по пројекту, износе од 1.000 до 3.000 КМ, а удружење које конкурише на Јавни позив може пријавити један пројекат.

Уколико му се одобре средства за пројекат, удружење је дужно да га реализује на подручју града Бања Лука, најкасније годину дана од дана добијања средстава.

Пријаве на Јавни позив са потребном документацијом достављају се Одсјеку за послове цивилне заштите и професионалне територијалне ватрогасне јединице, путем пријемне канцеларије број 14. Градске управе Града БањаЛука, у затвореној коверти, са назнаком: Јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана од интереса за заштиту и спасавање Града Бања Лука, за суфинансирање из буџета Града Бањалука, број: 16-81-474/18 или путем поште препоручено, на адресу: Град Бања Лука, Градска управа, Одсјек за послове цивилне заштите и професионалне територијалне ватрогасне јединице, са назнаком за Јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана од интереса за заштиту и спасавање Града Бања Лука за суфинансирање из буџета Града Бања Лука, број: 16-81-474/18, Град Бања Лука, Градска управа, Трг српских владара 1, Канцеларија бр. 14, 78 000 Бања Лука.

Јавни позив отворен је до 8. новембра, а све потребне информације могу се добити путем телефона број: 051/244-443, или директно, у канцеларији број 39 Пословни центар Крајина трећи спрат, Видовданска бб.

Комплетан јавни позив погледајте овдје.