Подршка за изградњу нове расвјете на Градском стадиону

Град Бања Лука ће подржати реконструкцију расвјете на Градском стадиону, како би помогао Фудбалском клубу „Борац“ да створи што боље услове за наступ у домаћем шампионату и међународној сцени, изјавио је градоначелник Игор Радојичић.

Он је истакао да је модернизација расвјете на стадиону један од услова које „Борац“ мора да испуни како би могао играти утакмице у Европи.

  • Уз реконструкцију расвјете на стадиону, улазимо и у завршну фазу изградње новог фудбалског терена са вјештачком травом код „Делте“, јер постоји велики интерес спортских клубова за овај терен – рекао је Радојичић.

Предсједник „Борца“ Вицо Зељковић, казао је да су рефлектори на стадиону изграђени давно и да је реконструкција била неопходна.

  • На једној од утакмица Премијер лиге БиХ, имали смо непријатност када се један од рефлектора запалио, тако да смо морали ући у пројекат обнове расвјете на Градском стадиону. Захвални смо Градској управи са којом смо данас потписали уговор као и Фудбалском савезу БиХ који је помогао овај пројекат – нагласио је Зељковић и додао да ће радови почети већ ових дана, а да се постављање нових свјетиљки може очекивати кроз мјесец дана.