Од 2. априла на јавном увиду два регулациона плана

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да ће нацрт измјене дијела Регулационог плана стамбеног насеља Паприковац – Петрићевац, зона А, у Бањој Луци, бити изложен на јавни увид од 2. априла до 2. маја 2019. године.

Нацртом плана обухваћено је подручје које се налази у насељу Паприковац између Мајевичке и Љевчанске улице, уз Банијску улицу, а односи се на дијелове к.ч. бр. 1378/1, 1376/1, 1376/2, 1376/3, 1375/1, 1375/3 и 1378/5 к.о. Петрићевац 2 (н.п.), површине 1,24 ха и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Рутинг“ Бања Лука, – Улица Првог крајишког корпуса број 16, у просторијама Градске управе и у просторијама МЗ Петрићевац, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова. Нацрт плана објављен је и на овој интернет страници.

За вријеме јавног увида, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен или их доставити у форми дописа Градској управи Града Бање Луке – Одјељењу за просторно уређење .

Надлежно одјељење такође обавјештава јавност да ће нацрт Регулационог плана дијела насеља Карановац, поново бити изложен на јавни увид од 2. до 10. априла 2019. године.

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између моста у насељу Карановац, регионалног пута Бања Лука – Кнежево и планиране трасе за измјештање регионалног пута Бања Лука – Кнежево, и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Геопут“ Бања Лука – Улица краља Николе 13, у просторијама Градске управе и у просторијама мјесних заједница Карановац и Љубачево, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова. Нацрт плана објављен и на овој интернет страници.

За вријеме поновљеног јавног увида, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће план бити изложен или их доставити у форми дописа Градској управи Града Бање Луке – Одјељењу за просторно уређење .