Оглас о продаји стамбеног објекта путем лицитације

Град Бања Лука је објавио оглас о  продаји непокретности у својини Града Бање Луке путем усменог јавног надметања- лицитације. Предмет продаје је непокретност – стамбени објекат са припадајућим земљиштем који се налази у Улици крајишких бригада број 239.

 Објекат се налази у обухвату измјене и допуне Регулационог плана стамбеног насеља Петрићевац у Бањој Луци, а према том плану, стамбени објекат који се налази  на предметној катастарској парцели предвиђен је за рушење, док је  на истој парцели планирана изградња новог стамбено-пословног објекта спратности П+1 (на засебној грађевинској парцели, која је на плану парцелације означена бројем 365).

 Продаја наведене непокретности биће извршена путем усменог јавног надметања – лицитације, која ће бити одржана 7. јуна 2018. године, у згради Градске управе, сала 238/II, са почетком у 12.00 часова.

Право учествовања у поступку лицитације имају правна и физичка лица. Сви заинтересовани понуђачи, дужни су доставити уредну пријаву за лицитацију, непосредно, до 5. јуна 2018. године, до 13.00 часова, на протокол Градске управе града Бање Луке, канцеларија број 14, са назнаком „Пријава за лицитацију – за непокретност у Улици крајишких бригада нрој 239 у Бањој Луци – за комисију“.

Комплетан јавни оглас можете погледати ОВДЈЕ.