Обуставе саобраћаја током викенда

Одјељење за саобраћај и путеве обавјештава грађане да су, током викенда, у граду планиране сљедеће обуставе саобраћаја:

  • У суботу 12. октобра 2019. године, у времену од 17.00 до 21.00 час, биће обустављен саобраћај у Улици Теодора Колокотрониса и у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, због одржавања атлетских трка.

За вријеме обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, аутобуси ће бити преумјерени у улице Булевар цара Душана, Книнску, Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

  • У недјељу 13. октобра 2019. године, у времену од  10.00 до 12.30 часова, биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од  Улице Марије Бурсаћ до Алеје Светог Саве, због одржавања међународног скупа љубитеља Алфа Ромео аутомобила.

За вријеме обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, извршиће се преусмјеравање аутобуса у улице Булевар цара Душана, Книнску, Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

  • У недјељу 13. октобра 2019. године, у времену од 8.00 до 15.00 часова, биће обустављен саобраћај у Улици Милана Радмана, на дијелу од Улице Првог крајишког корпуса до Улице Драгише Васића и у Улици Драгише Васића, на дијелу од Улице Милана Радмана  до Улице XIV средњобосанске бригаде, због освешгтавања Храма Покрова Пресвете Богородице.