На поновном јавном увиду РП „Центар – Алеја“

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је нацрт Регулационог плана „Центар – Алеја“ изложен на поновни јавни увид од 18. до 25. априла 2018. године.

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између улица Младена Стојановића, Краља Петра I Карађорђевића, Триве Амелице, Булевара Српске војске и Алеје Светог Саве,  површине 71,71  ха и изложен је на поновни јавни увид просторијама предузећа „Рутинг“ – Бања Лука – Улица Првог крајишког корпуса бр.16, у просторијама Градске управе Града Бање Луке и у просторијама мјесних заједница Центар 1, Борик 2 и Росуље, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова. Нацрт плана је објављен и на овој интернет страници.

За вријеме трајања поновног јавног увида, све до 25. априла 2018. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која се налази у просторијама у којима је нацрт изложен, или их доставити у форми дописа Градској управи Града Бање Луке – Одјељењу за просторно уређење .