„Мини Планица“ у Бањој Луци од 22. до 24. новембра

Наредног викенда, сви заинтересовани Бањалучани, а поготово они најмлађи, имаће прилику да се из прве руке упознају са једним од највећих спортских догађаја који се током године организује у нашем региону, а то су скијашки скокови на Планици.

На Тргу Крајине, од 22. до 24. новембра, биће одржана манифестација „Мини Планица“, а мала скакаоница ће бити доступна од 10.00 до 19.00 часова. Предвиђено је и да дјеца узраста од трећег до деветог разреда посjете мини скакаоницу како би се упознали са овим лијепим спортом.

Ову манифестацију организује Туристичка организација Бања Лука, уз подршку Града Бање Луке, Министарства трговине и туризма РС и Олимпијског центра Јахорина. Из ТОБЛ-а истичу да ће, овим пројектом, Бања Лука добити атрактиван садржај, али и прилику да се на квалитетан начин промовише пред туристичким радницима из Словеније.

  • Познато је да гости из Словеније у великом броју посјећују наш град, а доласком пројекта „Мини Планица“ додатно учвршћујемо сарадњу са колегама из Словеније, а истовремено промовишемо и један велики спортски догађај у нашем граду. Такође, овај догађај биће лијеп увод у зимскку туристичку понуду нашег града – кажу у ТОБЛ.
 Фото: архива

Фото: архива