Због завршетка кружног тока: Потпуна обустава саобраћаја код „Сирана“

Због завршних радова на изградњи кружне раскрcнице на Лаушу, на укрштању Карађорђеве и Улице Јована Рашковића (код ресторана „Сирана“), биће потпуно обустављен саобраћај у времену од 8.00 часова 15. јуна 2019. године (субота) до 20.00 часова 17. јуна (понедјељак), за сва возила осим за аутобусе на линијама јавног превоза путника које саобраћају на правцу Бања Лука – Сарачица.

Поред обуставе на наведеној раскрсници, саобраћај ће бити обустављен и у уУлици Момчила Поповића као и на дијелу Улице Јована Рашковића (непосредно прије укрштања са кружном раскрсницом). Возачи ће моћи да користе алтернативне правце у улицама: Санској, Ужичкој, Владимира Роловића и Симе Пандуровића.

На линијама јавног градског превоза 1, 17 и 17А, које саобраћају од Универзитетског клиничког центра, биће извршена корекција траса на сљедећи начин:

  • аутобуси на линијама  број 1 и 17 се преусмјеравају из Булевара цара Душана у улице Крајишких бригада, Ранка Шипке, Зеленгорску, Јована Рашковића и даље постојећом трасом, у повратку истим улицама обрнутим редослиједом;
  • аутобуси на линији број 17А се преусмјеравају улицама Ранка Шипке, Зеленгорском, Јована Рашковића и даље постојећом трасом, у повратку истим улицама обрнутим редослиједом.

За вријеме извођења радова биће омогућен пјешачки саобраћај. Моле се сви учесници у саобраћају за разумијевање због отежаног одвијања саобраћаја у зони наведене раскрснице.

 Фото: архива

Фото: архива