Дјечији сајам: Богат програм за цијелу породицу

У Бањој Луци ће 25. и 26. маја, уз подршку Града, бити одржан Дјечији сајам са богатим садржајима за дјецу и цијелу породицу.

Сајам ће бити одржан у дворани „Борик“, у оквиру манифестације „Прољеће у Бањалуци“, а улаз за све посјетиоце је бесплатан.

„Дјечији сајам је највећа и најважнија породична манифестација у Бањој Луци на којој посјетиоци могу пронаћи производе по једниственим промотивним цијенама, сазнати новитете, учествовати у едукативним, али и забавним радионицама, панел дискусијама, предавањима“, саопштили су организатори.

Посебна пажња, како су истакли, биће посвећена програму стручних предавања, прије свега из области права дјетета, дјечије и социјалне политике, здраве исхране, као и најновијих сазнања из педијатрије које су важне за правилан раст и развој дјеце. У сарадњи са службама за хитне интервенције свој допринос Дјечијем сајму даће Ватрогасна бригада и Министартво унутрашњих послова Срспке.

У богатом програму на централној бини наступиће дјеца из вртића и основних школа, плесне групе, ревије, културно-умјетничка друштва, солисти, те хорови.

„Дјечији сајам ће на најбољи начин обиљежити Међународни дан породице и дати подршку креирању програма намијењених за дјецу и породицу. Малишане очекује одлична забава са доста изненађења, такмичења, маштовитих, креативних, спортских и гејмерских кутака“, закључили су организатори.