Доставите приједлоге на два регулациона плана

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града, одржаној 16. октобра 2019. године, донесена одлука о изради измјене дијела Регулационог плана за простор између улица Цара Лазара, Источног транзита, Гаврила Принципа и десне обале Врбаса (радни назив: Југ 4).

Измјеном плана ће бити обухваћен простор уз улицу Милоша Обилића, а односи се на к.ч.бр. 397/1 и 399 к.о. Бања Лука 4 (н.п.), укупне површине 980 м2  и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Обилићево 2.

На истој сједници, Скупштина града је донијела одлуку и о изради измјене дијела Регулационог плана Нова Варош, за простор између улица: Крајишких бригада, Триве Амелице, Краља Петра II Карађорђевића, Паве Радана, Јована Дучића и Ранка Шипке у Бањој Луци.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор између Улица српских пилота, Тина Ујевића и Ранка Миличевића, а односи се на к.ч.бр. бр. 1033, 1034 и 1035, к.о. Бања Лука 7 (н.п.), укупне површине 911 м2 и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама Мјесне заједнице Нова Варош.

Надлежно одјељење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учесници у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бање Лука – Одјељењу за просторно уређење, у форми, дописа до  26. новембра 2019.године.