„Грађанска патрола“: Пријављена оштећења на дјечијим игралиштима

Путем апликације „Грађанска патрола“, у протеклих десетак дана, суграђани су пријавили оштећења на дјечијим игралиштима код вртића „Моје сунце“, затим у Улици Саве Љубоје на Старчевици, те у Лазареву. У већини случајева, ради се о оштећеним играчкама или крађи реквизита. По избору извођача радова, сва оштећења на дјечијим игралиштима ће бити санирана, а Градска управа и овога пута апелује на све грађане да чувају комуналну опрему и пријављују сва уочена оштећења.

Оштећења су, такође, пријављена на дјечијем игралишту у кругу Акване, а извођачу радова наложено је да отклони недостатке, будући да су реквизити још у гарантном року.

Поред тога, грађани су у Улици Николе Пашића пријавили непрописно постављен контејнер, а надлежно Одјељење за комуналне послове је издалчо налог „Чистоћи“ да се контејнер постави на прописну локацију. У Улици краља Николе пријављено је да нису орезана стабла у дрвореду чија крошња угрожава пролаз пјешака. По овој пријави, наложено је орезивање стабала.

Уз то, улегнућа на коловозу и запушени сливници евидентирани су на локацији код Градског моста, а наложено је да се отклоне ови недостаци.

 

 

 Оштећено игралиште у Лазареву

Оштећено игралиште у Лазареву