„Грађанска патрола“: Највише пријава за покварену јавну расвјету

Током протекле седмице, грађани су, путем мобилне апликације „Грађанска патрола“ у највећој мјери пријављивали уочене кварове на јавној расвјети.

Према подацима градских администратора, грађани су забиљежили квар на јавној расвјети у улицама: Илије Гарашанина, Косовској, Синише Мијатовића, Кордунашкој на дјечијем игралишту, Иве Андрића, Вождовачкој, Степе Степановића, Милана Васића, Церској те на Бањ брду.

У свим случајевима, надлежно Одјељење за комуналне послове је издало налог извођачу радова да изађе на терен, утврди стање и поправи све настале кварове.

Грађани су, такође, упозорили и на опасност од сасушених грана у дрвореду у Улици Ђуре Ђаковића. Такође, пријављено је да су су крошње дрвореда заклониле јавну расвјету у Улици Ђуре Ђаковића и Крајишких бригада.

Становници Јеврејске улице указали су, такође, да су нови контејнери постављени неадекватно, односно на тротоар, па је Одјељење за комуналне послове издало налог предузећу „Чистоћа“ да контејнере постави на прописано мјесто. У Улици палих бораца пријављено је и оштећење једног контејнера, па је наложено да се на овој локацији замијени новим контејнером.

 Фото: Грађанска патрола

Фото: Грађанска патрола