„Гастрофокус“: Обука за менторе практичне наставе из области угоститељства

Градска развојна агенција као партнер и имплементатор пројектних активности, организовала је обуку за  менторе практичне наставе из области угоститељства за потребе пројекта „Гастрофокус“.

Обуку, одржану 24. септембра у просторијама Угоститељско-трговинско-туристичке школе Бања Лука, водио је професор из те школе Предраг Тошић.

Како су саопштили из Градске развојне агенције, обука је била намијењена радницима угоститељских објеката који су у директној вези са ученицима који обављају практичну наставу, али и свим заинтересованим који имају жељу да стекну професионална искуства у менторском раду са ученицима.

„Радионица је одржана са циљем стицања неопходних вјештина из савремених, психолошко-педагошких теорија, као и модела наставе за менторско вођење практичне наставе у угоститељским објектима. Свим учесницима биће уручене потврде о успјешном завршетку обуке за менторе“, навели су из агенције.

Пројекат „Гастрофокус“ је финансиран од стране Швајцарске владе, кроз програм Прилика плус којег спроводи Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа.