Бања Лука домаћин међународне конференције о туризму

У Бањој Луци ће 19 и 20. априла бити одржана II Међународна конференција туризма „Бања Лука 2019.

Први дан Конференције планиране су панел дискусије на три теме, и то: дестинацијски менаџмент, рецептивни туризам и туристичка повезаност – саобраћајна инфраструктура, али и пословни сусрети.

-Учесници Конференције ће имати прилику да представе своја искуства и изазове у наведеним областима, размјене добре праксе и да се повежу са свим интересним странама из области туризма из Бање Луке и из других градова – навели су из Одјељења за културу, туризам и социјалну политику.

Како су навели, други дан Конференције биће посвећен промоцији бањалучке туристичке понуде кроз директан сусрет са понуђачима услуга на туристичким локацијама.

За овогодишњу конференцију већ влада велико интересовање, а заинтересовани за учешће могу да се пријаве до 15. марта електронским путем на адресу: irena.popovic@banjaluka-tourism.com

Потребно је попунити образац за пријаву који се може преузети овдје.

Конференцију организује Град Бања Лука у сарадњи са Туристичком организацијом града Бања Лука и Градском развојном агенцијом.

Упоредо са овим скупом, у Бањој Луци ће у периоду од 18. до 20. фебруара бити одржан и Сајам туризима. Више детаља о овом скупу можете више сазнати на њиховој веб страници www.sajamturizmars.com.