„Бањалучки Октобарфест“ од петка до недјеље на Кастелу

Први „Бањалучки Октобарфест“, биће одржан од 27. до 29. септембра на тврђави Кастел. Фестивал пива, укусне хране и добре забаве, на 1.500 квадратних метара наткривеног простора, понудиће десет врста пива, кобасице, переце, али и познати домаћи специјалитет – бањалучки ћевап.

Према најавама организатора, у петак и суботу, фестивал „ради“ од 18.00 до 02.00 часа и улазница кошта пет марака, док је у недјељу „Октобарфест“ отворен у дневној варијанти од 12.00 до 18.00 часова, а улаз је бесплатан.

  • Припремили смо и богат забавни програм. У петак увече наступиће „Гарави сокак“, а њихова предгрупа биће бањалучка „Лира“. Субота увече резервисана је за познати бенд „Аеродром“ док ће прије њих наступити домаћи бенд „Ултразвук“. Према прогнозама, имаћемо и лијепо вријеме, тако да нас предстојећег викенда сигурно очекује много добре забаве и угодних тренутака на нашем Кастелу. Такође, наше посјетиоце очекују у различите наградне игре – каже Дамир Ковачевић из Центра за маркетиншки развој, који је организатор овог догађаја.

Са циљем обогаћења туристичке понуде, Град је подржао организацију првог „Бањалучког Октобарфеста“ и уврстио га у календар туристичких манифестација града за ову годину.