Формиран привремени кружни ток код „Леснине“

У оквиру изградње велике кружне раскрснице код „Леснине“, крајем прошле седмице почео је да функционише кружни саобраћај, као привремено рјешење до завршетка овог пројекта.

  • Прошлог четвртка пуштен је у саобраћај привремени кружни ток који ће бити у функцији све док у потпуности не буде завршена кружна раскрсница – истичу у предузећу „Нискоградња“ које изводи радове.

На овој локацији тренутно се ради на измјештању подземних електро и водоводних инсталација, а из „Нискоградње“ апелују на возаче да имају стрпљења и да возе у складу са привременом саобраћајном сигнализацијом, јер се на терену налази већи број машина и радника.

Ово је једанеста кружна раскрсница која се гради у задње три године, а реализује се у сарадњи Града и Путева РС. Вриједност инвестиције износи око 1,3 милиона КМ. Упоредо са реализацијом овог пројекта, оближња саобраћајница у Улици Ивана Горана Ковачића биће проширена на четири траке, како би се комплетирала повезница источног и западног транзита, од новог моста у Обилићеву па до кружног тока на западном транзиту код „Центрума“.