Ускоро обнова централне градске саобраћајнице

Оштећења на саобраћајници у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића у центру града биће ускоро санирана. На дијелу коловоза ове централне градске саобраћајнице забиљежена су улегнућа, што ће бити отклоњено кроз радове инвестиционог одржавања.

-Тренутно се ради на проширењу саобраћајнице у Улици Млађе Ћусића у Дракулићу, а након тога приступићемо санацији саобраћајнице у центру. План је да радимо дио саобраћајнице кроз центар града, прије свега на потезу од Трга Крајине до раскрснице са Булеваром цара Душана, али ће дионица зависити од тога колико ћемо имати средстава на располагању – казао је начелник Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић.

Он је нагласио да ће у оквиру инвестиционог одржавања саобраћајница, бити изведени и радови на дијелу Улице Триве Амелице, гдје су на дијелу код „Мљекаре“ евидентирани колотрази, који онемогућавају безбједно одвијање саобраћаја.

-Такође, радићемо још једну саобраћајницу у центру града. Ријеч је о Улици Ивана Фрање Јукића, гдје је недавно завршен дио пословних објекта и у плану је да ту саобраћајницу пресвучемо новим асфалтом – нагласио је Сандић.

Кроз инвестиционо одржавање, недавно је нови асфлат постављен у дијелу Улице Милана Бранковића, а при крају су радови у Улици Франца Шуберта према Новом гробљу.