Продужена акција „Бирамо најуређеније двориште“: Пријаве до 28. јуна

Традиционална акција Градске управе под називом „Бирамо најуређеније“, продужена је за једну седмицу и трајаће до 28. јуна.

Комисија је одлучила да продужи рок за пријаве због велике заинтересованости суграђана како би сви они могли да пријаве своја дворишта и учествују у овој акцији која се организује 17. годину узастопно.

Подсјећамо да је акција почела 25. маја, а бирамо најуређеније двориште, најуређеније школско двориште, простор заједнице етажних власника и најљепши балкон.

Заинтересовани грађани могу се пријавити путем пријавног листа, који могу преузети испред Пријемне канцеларије у Градској управи или ОВДЈЕ.

Попуњене пријаве, потребно је послати електронском поштом на адресу: javnost@banjaluka.rs.ba, или их предати у Пријемну канцеларију Градске управе.

Пријаве је могуће доставити и путем поште, на адресу: Градска управа Града Бања Лука (Комисија за реализацију акције „Бирамо најуређеније“), Трг српских владара 1, 78000 Бања Лука.

Из Одјељења за комуналне послове истичу да је ово, уз прољећно уређење града и Фестивал цвијећа, још једна од градских акција којом се жели уљепшати наш град.

 Фото архива

Фото архива